פורום 500Cosmetics Bust
דירוג 500Cosmetics Bust

פורום 500Cosmetics Bust זה הוא מקום עבורך לשתף את הסיפור שלך או לשאול שאלות הנוגעות 500Cosmetics Bust וכדורים אחרים להגדלת חזה. הוא נועד להביא לכם את התשובות של קוראים שעמדו באותם אתגרים בעצמם ולשתף אתכם בסיפוריהם.
את לא צריכה להירשם או להירשם לשום דבר, פורום זה להגברת חזה הוא בחינם לשימוש. אל תהסס לדרג 500Cosmetics Bust ולפרסם ביקורת או שאלה משלך באמצעות הטופס שלהלן.
מתחת לטופס ההגשה תמצאו ביקורות ושאלות אמיתיות 500Cosmetics Bust שאחרים שלחו בעבר, אז אל תהססו לקרוא ולשתף.
מוצרים ושרשורים אחרים זמינים בפורום שיפור החזה שלנו
הציונים 500Cosmetics Bust 3.8 מתוך 5, בהתבסס על חוות דעת 70 בפורום 500Cosmetics Bust שלנו.
דירוג משתמש מפורט
אם אתם מחפשים מידע נוסף, תוכלו גם לבקר באתר הרשמי:
אתר 500Cosmetics Bustפורום 500Cosmetics Bust
מלא טופס זה כדי לשלוח את הביקורת והדירוג 500Cosmetics Bust שלך.
*פורום 500Cosmetics Bust זה מיועד רק לביקורות על מוצרים אמיתיים. אנא אל תנסה לשלוח דואר זבל, לפרסם מוצרים לא רלוונטיים, לדון בנושאים שיווקיים או עסקיים. אם ההודעה שלך אינה רלוונטית, היא תימחק לצמיתות מהפורום 500Cosmetics Bust . כל הפוסטים נבדקים כדי למנוע ספאם ופרסום. אנו שומרים על פרטיותך ברצינות רבה. לעולם לא נזהה, נשמור או נחשוף את שמך או כתובתך. הפורומים שלנו מאובטחים לחלוטין.
500Cosmetics Bust ביקורות
הערה: רק פרסומים עם ביקורות מוצגים בפורום 500Cosmetics Bust זה.
הוסף תשובהאני כל כך שמחה שמצאתי את הכדורים האלה. לא רק שהם עבדו ללא תופעות לוואי, השדיים שלי מרגישים ונראים הרבה יותר מלאים!
זוהי דרך משתלמת לקבל קצת צמיחת שד מבלי לקחת טיפולים הורמונליים או ללכת מתחת לסכין.
אני לוקחת 500 כדורי קוסמטיקה כבר למעלה משנה ואני מרגישה שהשדיים שלי גדלו בגודלם. הכדורים לא מבטיחים שתהפוך לכוס D אבל הם יכולים לעזור.
סוף סוף!! תוצר החלומות שלי. 500 כדורי קוסמטיקה הם המושיע שלי. עכשיו אני יכול להרגיש טוב עם גודל החזה שלי שוב ולהתחיל לצאת.
עדיין לא ניסיתי את זה, אבל נראה שלא ניסית את זה מספיק זמן. . . אתה צריך לפחות להיות על המוצר במשך חודשיים כדי לראות תוצאות כלשהן. היו סבלניים!!!
אשתי צריכה את זה ליום ההולדת שלה. האם זה יעשה את העבודה? מישהו בבקשה תענה מהר, זה עולה
אני מרוצה מהכדורים האלה כבר כמה חודשים. אני לא רואה הרבה יותר צמיחה. האם הגיע הזמן להחליף מוצרים?
המוצר הזה להגברת חזה עזר לי קצת. אני לא יכולה להגיד שזה הגדיל את השדיים שלי, אבל הם נעשו יותר אלסטיים ובאופן כללי נראים טוב.
זה אמור לעזור להגדיל את הגודל בקרוב. זה ייקח קצת, כי שום דבר לא מיידי. אבל שווה לחכות.
אני מתלבט אם כדאי לי לנסות את גלולות החזה האלה. השדיים שלי לא מלאים כמו פעם, והייתי שמחה שיהיו לי שוב שדיים מוצקים. אני רק חוששת שלא אראה שינויים.
הכדורים האלה מתנדנדים! אני מרגישה שאני צעירה ב-20 שנה בגלל כדורי החזה האלה של 500 קוסמטיקה.
אני מעדיפה קרם להרמת חזה על פני גלולות החזה שלהן. הקרם מריח יפה ונראה שהוא עושה פלאים. הכדורים של 500 קוסמטיקה לעומת זאת לא נראו לי יותר מדי.
אלה 500cosmetics גלולות עבור השד הם טובים אבל לא אידיאלי. אני לוקחת אותם כבר חודש ולא שמתי לב לשום צמיחת חזה. עם זאת, זה עזר לי לשפר את מראה השד לאחר ההנקה! אני מקווה שגם זה יגדיל את הגודל.
האם עלי פשוט לקבל את האספקה של 5 חודשים כדי שאוכל למלא אותה כדי לוודא שהיא מגדילה את גודל החזה? אני כל כך רוצה לנסות את זה, אבל אני מרגישה שאספקה של חודש או חודשיים לא תספיק. אני פשוט רואה את זה לוקח קצת יותר זמן ממה שקיוויתי. נראה אני מניח.
אני כל כך שמח שאשתי החליטה לנסות את גלולות החזה האלה. היא לא הייתה מרוצה מגודל החזה שלה בשנים האחרונות ורצתה לעצב אותם מחדש לתפארתם הקודמת. ועם גלולות החזה האלה, השדיים שלה נראים פנטסטי. היא מאושרת, ואני בהחלט שמח גם כן.
הלוואי שיכולתי לתת סקירה זוהרת של גלולות החזה האלה דרך 500 קוסמטיקה, אבל לא ראיתי שום שינוי בגודל החזה שלי אחרי שלקחתי אותם.
האם כל המרכיבים בטוחים לבליעה? האם יש תופעות לוואי מסוכנות? בדיוק נולד לי ילד ואני רוצה לעצב מחדש את השדיים שלי. אני רוצה לוודא שהכל בטוח לפני שאני קופץ למשהו.
בסך הכל אני מאוד מרוצה מקו 500Cosmetics להעצמת חזה. שמתי לב לעלייה בגודל החזה לאחר מספר חודשים בלבד של שימוש במוצר. זה בא מאוד מומלץ ממני.
יש לי כמה שאלות על גלולות הגדלת החזה 500Cosmetics מוכר באתר שלהם. אני חדשה בכל זה, אבל רוצה שדיים גדולים יותר. כמה זמן עובר עד שאת מבחינה בשינוי בגודל החזה לאחר שהתחלתם את הגלולות האלה? אני מקווה שזה יתחיל לעבוד קסם ברגע שאתחיל, אבל אם זה ייקח כמה חודשים, אני מוכן להיות סבלני עם ההמתנה.
השתמשתי בו גם אחרי ההנקה וזה עזר להחזיר את השדיים שלי למה שהם היו פעם, במובנים מסוימים. החיסרון היחיד, הוא שלא הרווחתי עלייה בגודל החזה. אבל, אני שמח על כך שהדברים קצת יותר מלאים. השדיים שלי לא נראו כל כך טוב כבר שנים, אז אני מאושרת וכך גם בעלי.
לא מאוד שמח בסך הכל. השתמשתי בכדורי הגדלת החזה שלהם, ולא שמתי לב לשינוי גדול בכלל. השדיים שלי מרגישים טוב יותר, אבל לא שמתי לב לשינוי אחרת.
אני לוקחת את כדורי השד שלהן כבר זמן מה, ושמתי לב שהשדיים שלי גדלו בגודלם. הם לא גדלו בהרבה, אבל זה בסדר. גם אני ירדתי במשקל, והגודל נתקע, אז אני שמח בסך הכל. :)
ניסיתי 500Cosmetics פעמיים עד כה כדי לעזור להיפטר מבעיית "החזה הקטן" שלי. כל פעם הייתה מעורפלת. הם כמוסות שקיבלתי עזרה קצת, אבל זה לא פתר את הבעיות שלי. אני חושב שאולי אצטרך מינון גדול יותר.
חשבתי לנסות 500Cosmetics כדי לעזור בהגדלת גודל החזה שלי. אנא עדכן אותנו אם אתה מבחין בצמיחה כלשהי. אני רוצה לדעת אם שווה לנסות.
גלולות להגדלת חזה קישורים
השתמש בקישור הבא כדי למצוא מידע נוסף על 500Cosmetics Bust :
לא מרוצים מהדירוגים האלה? נכון, יש בחירה טובה יותר. על פי הפורומים שלנו, Total Curve מדורגת כגלולה הטובה ביותר להגדלת חזה על ידי משתמשי 1461 .
דירוג Total Curve הוא 4.8 מתוך 5.
שים לב, זוהי סטטיסטיקה אמיתית, אתה יכול לבדוק את זה בשידור חי בפורום Total Curve . אתה יכול ללחוץ על הקישורים למטה כדי למצוא מידע נוסף על Total Curve:
אתר Total Curveפרסומת
על ידי לחיצה על באנר זה אתה יכול לעשות לנו טובה ולתמוך בספונסרים שלנו כדי להבטיח שהאתר הזה יהיה מקוון מחר. זכור, לעולם לא נאפשר כל גלולות להגדלת חזה הקשורות לכרזות או מבצעים הקשורים. כל המידע והדירוגים ייווצרו אך ורק על ידי המשתמש. אנו מודים לך על תמיכתך מראש ומקווים לראות אותך BreastPillsVote.com ובפורום הגדלת החזה שלנו שוב ושוב!
- English
- العربي (Arabic)
- Български (Bulgarian)
- Bosanski (Bosnian)
- České (Czech)
- Dansk (Danish)
- Deutsch (German)
- Ελληνικά (Greek)
- Espanol (Spanish)
- Eesti (Estonian)
- فارسی (Persian)
- Suomeksi (Finnish)